Winkelen

Op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 – 13 uur bent u van harte welkom in ons pand Kolenstraat 17 in, één van de mooiste oude straatjes van Zutphen, in een schitterend pakhuis en een voormalig kerkje. De winkel heeft een groot vloeroppervlak, met drie winkelvloeren. U treft 3 etages met vele duizenden voorwerpen, meestal gebruikt, soms zo goed als nieuw maar soms ook héél oud… En alles opvallend goedkoop. En dat laatste is geen toeval, dat is een keuze. Want het zijn dure tijden voor veel mensen.

Al 50 jaar heeft onze stichting een Kringloopwinkel in Zutphen. Ooit zijn we begonnen op de markt van Zutphen, op het hoekje van de bloemenkraam van de heer Hanemaaier. Na enkele omzwervingen zitten wij dan nu in de Kolenstraat.
We werken met meer dan 70 vrijwilligers, die allen geheel gratis hun tijd en arbeidskracht geven aan de Hand.  De gehele netto opbrengst van de winkel schenken we aan goede doelen. Want dat is onze missie en naam: HAND = Hulp Aan Noodlijdende Derden.

U kunt aankopen bij u thuis laten bezorgen. Daarvoor rekenen wij een vergoeding, afhankelijk van de afstand. In principe is dit €10,- binnen de gemeente Zutphen, maar voor grotere afstanden kan dit meer zijn.

Spullen inbrengen?

Heeft u spullen in te brengen? U kunt ze tijdens de openingstijden afgeven bij de winkel. Zware, moeilijk te vervoeren spullen kunt u ook laten halen. Maar let op: niet alles kunt inbrengen. Kijk eerst op deze pagina.

Assortiment

Huisraad, huishoudelijke artikelen en electronica
Op de begane grond van onze winkel vindt u: serviesgoed, meubels, speelgoed, audio, elektronica, stekkers, keukenapparaten, tuingereedschap en nog veel meer. Elke dag is er nieuwe aanvoer van spullen. Kom regelmatig even in onze winkel. U vindt telkens wat anders.

IMG_8439a
Grote collectie boeken en cd’s op 1e verdieping

Muziek, boeken en kleding
Op de eerste verdieping is een uitgebreide boeken- en platenafdeling. Elpees, singletjes, cd-tjes. Muziek van alle tijden. Ook op de eerste verdieping: onze kleding- en schoenenafdeling. Niet alleen voor volwassenen. U vindt hier ook kleren voor kinderen en baby’s.

Verstelhoekje
Ook op de eerste verdieping vindt u het Verstelhoekje. Hier worden kleine reparaties aan binnengekomen kleding verricht en kunnen de medewerkers ook kleine aanpassingen en reparaties doen voor de kopers van kleding. De vergoeding hiervoor is ook klein.

Bedden, fitnesstoestellen en nog veel meer 
Op de tweede verdieping staan veel meubelen: bedden, matrassen en nachtkastjes. Maar ook andere artikelen, zoals fitnesapparaten of droogrekken. U komt er steeds weer iets anders tegen. Een bezoek aan de tweede verdieping is altijd de moeite waard!