Een Handje meehelpen

De Zutphense HAND wordt helemaal gerund door ruim 70 vrijwilligers. Dankzij al hun werk heeft ‘de HAND’ jaarlijks een aanzienlijk bedrag beschikbaar voor goede doelen. Het werk is door het contact met de vele klanten en zeker ook onderling heel afwisselend en gezellig. Velen werken hier al jaren.

De sorteerploeg heeft er weer zin in

Wilt u ook een handje meehelpen? We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden de winkel te runnen.
Zo zoeken we mensen die willen verkopen en de kassa bedienen. Maar er zijn nog vele andere taken. In het magazijn helpt u bijvoorbeeld mee met goederen aannemen, sorteren, prijzen en in de winkel zetten. Maar goederen worden ook weggebracht of opgehaald en daar kunnen we vaak wel hulp bij gebruiken. En spullen worden gerepareerd of juist naar de stort gebracht. Daarnaast valt er het nodige te doen aan het regelen van taken, zoals publiciteit, etc. Er zijn dus veel verschillende werkzaamheden en mogelijkheden. Wat u gaat doen hangt af van wat u wilt en kunt en waaraan wij het meest behoefte aan hebben, in onderlinge afstemming. Wat wij vragen is dat u een aantal uren per week beschikbaar bent. In ruil daarvoor bieden we de gezelligheid van ons team en onze klanten. En de tevredenheid over een goed draaiende winkel en het besef dat uw inspanningen mensen helpen die dat echt nodig hebben.

Actuele vacatures vindt u op de pagina Vacatures.

Aanmeldformulier voor medewerkers

Wilt u meehelpen? Vraag in de winkel om meer informatie. Hier kunt u ook het aanmeldformulier krijgen.

N.B. Een (maatschappelijke) stage is bij ons helaas niet mogelijk ivm het ontbreken van beschikbaarheid van begeleiding.