Laat u sponsoren

De Zutphense HAND steunt ieder jaar tientallen goede doelen. Dit doet ze in het buitenland, in Zutphen en in een straal van pakweg 10 km rond Zutphen.  
In het buitenland steunt de stichting mensen in nood. De stichting steunt projecten die de zelfredzaamheid binnen gemeenschappen verbeteren. Ook in de regio Zutphen steunt ze projecten voor mensen die op een of andere manier in nood zijn.

Bali: weeshuis Lion King kreeg een bijdrage voor de aankoop van laptops, zodat de kinderen in Coronatijd ook op afstand onderwijs konden krijgen

Zutphense HAND sponsort hoofdzakelijk materiaalkosten. Zo hebben enkele scholen in Afrika, en Azië geld gekregen om hun gebouw te verbeteren. Bijvoorbeeld om een nieuw dak te plaatsen. In Zutphen heeft een zorgcentrum een duofiets kunnen kopen. Hiermee kunnen mensen met een beperking genieten van een dagje samen fietsen.

Er zijn criteria geformuleerd waarmee wij uw project beoordelen. Voor projecten in Zutphen en omstreken vindt u die hier, voor Internationale projecten hier.

Vindt u dat uw project in aanmerking komt voor onze ondersteuning? Schrijf ons dan een uitgebreide brief of mail met de motivatie. Meer informatie vindt u op de genoemde pagina’s over Regionale of Internationale aanvragen.